Armani Diamonds

Damparfym

Det första som slår mig med damparfymen Armani Diamonds är den underbara doften av litchifrukter. Doften kan närmast beskrivas som ”njutningsfull och fräsch” och har en sensuell mjukhet i sig. Andra beskriver doften som modern och sexig, och det ligger sannerligen något i det.

Armani Diamonds hör till den orientaliska/kryddiga doftfamiljen. Doften håller i sig länge utan att för den skull vara för stark eller överväldigande. Om du vet med dig att du gillar Armani parfymer sedan tidigare så är Diamonds definitivt att rekommendera.

Diamonds finns på Parfym.se som 30ml (329:-) eller 50ml (449:-) flaska. Priset för denna parfym är 20-30% billigare på nätet jämfört med vanliga butiker.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
43 röster, betyg: 3,77 av 5

6 Kommentarer för “Armani Diamonds”

 1. M skriver:

  Luktar för mycket vanilj för min smak. Blir sugen på kakor.

 2. Lotta skriver:

  Den är helt fantastisk! Doftar underbart, måste ha en sån!!

 3. Lilla My skriver:

  Den här parfymen är jag själv förvånad över att jag gillar. Den är betydligt mer ”vuxen” än de dofter jag normalt faller för, men oj vilken underbar parfym det är!

 4. Yvonne skriver:

  Fastnade direkt för denna parfymen, men den passar nog bäst på kvällen.

 5. Emelie skriver:

  Min man köpte denna parfym till mig för han tyckte den doftade så gott och det gör den! Den är väldigt förförisk men går samtidigt att använda när som helst. Tack för en bra sida!

 6. Louise skriver:

  Pudrig och söt doft som känns syntetisk och lite tråkig. Armani har gjort trevligare parfymer i mitt tycke.

Skriv en Kommentar