Calvin Klein Obsession Night

Damparfym

Obsession Night, skapad av Calvin Klein år 2005, är en mustig och ändå uppfriskande parfym till för att bäras kvällstid. Allra bäst gör den sig under den ljuva sommarkvällen av kvinnan som vill framhäva en mytisk, mjuk och behaglig sida. Karaktären är helt annorlunda mot originalet Obsession, och ska inte förväxlas med denna.

I Obsession Night ger tonerna av mandarin, jasmin, vanilj, bergamott, ros, ambra, gardenia och tonkabönor en komplex doft för alla sinnen. Basen av mysk och sandelträ ger en mytisk mjukhet som kontrasterar mot de citrustoner som också de glittrar i denna aromatiska parfym. Resultatet är en mjuk och mustig kvällsdoft som förför sin omgivning.

En flaska EdP 100ml kostar 399:- på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
1 röster, betyg: 4,00 av 5

Skriv en Kommentar