Lanvin Arpegé

Damparfym

År 1927 skapade Lanvin den evigt moderna doften Arpegé. Det var också det årtionde då Lanvin som modehus kom att slå igenom. Jeanne Lanvin ansågs under 20-talet vara en av världens mest inflytelserika designers. Parfymen finns fortfarande till salu, i vintage stil. Liksom Chanel no. 5 är det här en exklusiv och evigt ung parfym, att älska för alla som tycker om det klassiska idealet.

Lanvin är en lagom blommig doft, med fokus på jasmin. Till det läggs toner av persika, ros, vanilj och liljekonvalj. Det första intrycket kan vara lite en något väl spetsig ton. Men den kvardröjande doften är pudrig och kryddig på ett behagligt och självklart sätt.

Om en doft kan vara vacker, så är det precis det Arpegé är. För den som passar i Arpegé är det en sofistikerad och härlig doft till för att användas varje dag.

Lanvin Arpegé EdP 50ml kostar 279kr på Parfym.se. Det är under halva priset jämfört med att köpa den i vanlig parfymbutik.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
17 röster, betyg: 3,41 av 5

Skriv en Kommentar