Burberry London for Men

Herrparfym

Burberry signalerar tydligt att London for Men är en doft som de är stolta över. Flaskan är designad med de klassiska rutorna, som Burberry som varumärke blivit så kända för. Det gör de rätt i. Det här har blivit en riktig storsäljare sedan sin lansering.

Doften är skapad för den man som vill synas och märkas, utan att för den skull sticka ut och bli okontroversiell. I London har Burberry lyckats skapa en doft som samtidigt känns harmonisk och självsäker. Det här är en mycket maskulin doft med toner av läder, portvin, tobak och trä. Dessa aromer blandas med kanelblad och svartpeppar till en hypermanlig och sensuell doft.

London for Men från Burberry är doften för män som gillar det klassiska, det maskulina och det evigt moderna.

Burberry London (EdT 30ml) kostar 299kr på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
48 röster, betyg: 3,46 av 5

2 Kommentarer för “Burberry London for Men”

  1. David Nyberg skriver:

    Grym parfym till er som söker en mysig och varm vinterparfym. Den är är fantastisk. Rekommenderas starkt!

  2. Louise skriver:

    Av nån anledning förknippar jag just denna doften med jul. Tänk öppen brasa, doften av julgran, glögg och kryddor och så lite tobaksdoft ovanpå allt. En doft som gör att man vill komma närmare mannen som bär den. :) Snuggly!

Skriv en Kommentar