Ralph Lauren Notorious

Damparfym

Ralph Lauren, den mest amerikanske av de amerikanske designers, känd för sin förkärlek till färg och form, tänkte på de mytomspunna superstjärnor som blivit legender när han skapade Notorius (ökänd) år 2008. I en utsökt läcker flaska har Ralph Lauren i vilket fall som helst gömt en parfym som komponerats av accenterna mysk, Campari och cola, svart vinbär, patchouli, vanilj och iris.

Resultatet är en mogen, nästan tung, kvinnodoft för speciella, högtidliga tillfällen, med stor blommighet och en antydan till chokladdoft. Mysken i parfymen gör sig tydligt påmind, vilket ger tyngd och ett sofistikerat uttryck. Tänk mer Grace Kelly än Britney Spears, och du förstår vad som menas.

Dess udda doftkombinationer gör att denna parfym tar sig olika uttryck på olika personer. Vissa har därför en livslång kärlekshistoria till Notorious, medan vissa anser att den inte fungerar.

Notorious EdP 50ml kan inhandlas på Parfym.se för 339:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster ännu)

Skriv en Kommentar