Gucci Rush 2

Damparfym

Rush 2 är en parfym för hektiska dagar, året runt. Med dess fräscha och feminina toner av palmträ, ekmossa, liljekonvalj, fresia och gardenia, är det en dagsparfym att lita på för kvinnan i karriären med bråda dagar. Den håller länge och den passar dessutom lika bra kvällstid. Den klassas som blommig men det är kryddigheten och lättheten som gör sig tydligast påmint.

Gucci är vana vid att vara ett av de mest ansedda lyxvarumärkena i världen. Det ställer också enorma förväntningar på deras produkter. I Rush 2 har de verkligen lyckats leva upp till sin status inom modevärlden. Parfymen är en uppenbarelse för den chica moderna urbana kvinnan. Det här är en parfym med djup och ungdomlighet i en och samma flaska. Det är en ovanligt lyckad kombination.

Parfymen (30 ml) finns på Parfym.se för 299 kr, vilket är 40% billigare än i parfymaffär.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
25 röster, betyg: 3,04 av 5

2 Kommentarer för “Gucci Rush 2”

  1. Yvonne skriver:

    Mycket fräsch och lätt doft. Fått många komplimanger när jag burit den.

  2. Hanne skriver:

    Riktigt j?@vla bra parfym, rekommenderas starkt!!!!

Skriv en Kommentar