Chopard Casmir

Damparfym

Den klassiska och slående vackra doften Casmir från det franska modehuset Chopard är en mjuk och mycket levande fläkt från Orienten med en grundton i sandelträ. Den anspelar på det feminina, tack vare fruktaccenter som persika, melon, vanilj och citrus vilket gör den fruktig men inte söt i sin framtoning.

Innehållet är lika bedårande och stiligt som flaskan parfymen kommer i. Det har gjort Casmir till en favorit hos många kvinnor med smak för stil och elegans i sitt dagliga bruk alltsedan år 1991 när parfymen lanserades. Parfymen kan vid användning framstå som något pikant till en början. Den pikanta tonen avtar dock mycket snabbt. Kvar blir en mjuk förnimmelse av doft som håller länge.

Chopard Casmir EdP (50ml) kan köpas på Parfym.se för 279:-.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
15 röster, betyg: 3,20 av 5

Skriv en Kommentar