Calvin Klein IN2U Her

Damparfym

Calvin Klein är modeskaparen som ofta lanserar härliga dofter. IN2U Her är en flirt med en yngre publik och lanserades i både en kvinnlig och en manlig variant. I toppnoterna och hjärtnoterna känner man av många mycket söta frukter och växter som exempelvis rosa grapefrukt, sockerorkidé, vit kaktus, bergamott från Sicilien och vinbärsblad.

Doften går sedan över i basnoterna som främst består av ambra, cederträ och söt vaniljsufflé. Blandningen resulterar i en varm, fräsch och feminin doft som passar fint på både dagen och kvällen. Parfymen IN2U Her ackompanjeras av den maskulina IN2U Him.

Calvin Klein IN2U finns som 50 eller 100 ml EdT på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
37 röster, betyg: 3,57 av 5

En Kommentar för “Calvin Klein IN2U Her”

  1. D skriver:

    Den här flaskan är helt underbart fin, men tyvärr doftar den inte helt lika ljuvligt. Först övervälmas man av en citronskur, och den luktar otroligt fräscht, men efter en timme eller två luktar man som en karl. Min killkompis frågade vad jag har för parfym, och när jag svarade denna så skrattade han och sade ”Den måste ju vara unisex, har ju en exakt lika doftande”… Alltför manlig och tung enligt mig!

Skriv en Kommentar