Cacharel Noa Perle

Damparfym

Noa Perle lanserades i September 2006 och finns i 30, 50 eller 100 ml flaska med matchande bodylotion. Flaskan har formen av en pärla i härliga blå nyanser.

Parfymen skapades av Olivier Polge och Domitille Bertier. Den feminina doften är mycket sensuell med toner av pion, hasselnötblomma, fresia, apelsinblomma och rosa peppar.

Kombinationen skapar en fantastiskt varm och sexig doft. Jag har fått många komplimanger av både män och kvinnor när jag burit Noa Perle.

Denna parfym påminner om Pure Poison, men är något mer fruktig och söt i sin karaktär. Doften sitter inte i så länge, men detta uppvägs om parfymen används tillsammans med Noa Perle body lotion.

Cacharel Noa Perle finns att köpa 20% billigare än i butik på Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
14 röster, betyg: 3,07 av 5

3 Kommentarer för “Cacharel Noa Perle”

 1. Lilla My skriver:

  En väldigt lätt och fräsch doft, som ändå känns ”varm”. Doften matchar dessutom flaskans design som hand i handske. Jag har precis köpt den, och jag tror att den kommer att bli en ny favorit hos mig!

 2. Anette skriver:

  Hej! Vill köpa en parfym på nytt. Den heter NOA pearl och jag ser den på er sida men min parfym är gul. Är doften densamma i den blåa flaskan? Var finner jag den gula? glad för ett svar. Anette

 3. Mikaela Kraft skriver:

  vill så gärna köpa den. har letat överallt.
  var kan man få tag i Noa Perle Cacharel??

Skriv en Kommentar