Lancôme Magnifique

Damparfym

Jag har alltid gillat Lancôme-parfymer och Magnifique, som introducerades 2008, är inget undantag. Med sin rosiga och kryddiga doft är detta en minst sagt charmig parfym. Dessutom är ju flaskan riktigt elegant och tjusig.

I doften kan man känna toner av bland annat ros, sandelträ och jasmin.

Magnifique är dock inte bara charmig utan har en ren, krispig och sexig doft som verkligen får en att känna sig attraktiv. Testa den gärna tillsammans med Magnifique body lotion som kompletterar doften på ett mycket behagligt vis.

Köp Magnifique på Parfym.se i stor 50 ml flaska för 539:- och spara 27% jämfört med butikspris.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
14 röster, betyg: 4,50 av 5

5 Kommentarer för “Lancôme Magnifique”

 1. Moonsparkle Girl skriver:

  Flaskan till Magnifique var jättefin. Verkar vara en populär parfym, men har tyvärr inte provat den själv. Någon som testat och kan berätta vad ni tycker?

 2. Lollo skriver:

  Lancôme Magnifique tillhör en av mina favoriter. Den rena och härliga tonen av rosor passar perfekt nu till sommaren och hösten!

 3. Didita skriver:

  hmmm… intressant med en ”krisig doft”, perfekta julklappen till hysterikan?

 4. admin skriver:

  hehe skulle givetvis vara ”krispig doft”. Detta är nu fixat.

 5. Ulrika skriver:

  Jag har provat denna parfym och den kändes lite ”julig” tycker jag. Det var något med den som jag gillade men jag var ändå ytterst osäker när jag köpte den.
  Jag hade ett litet parfymprov på denna så jag väntade med att öppna den stora parfymen. Efter att ha fått lite åsikter av olika folk kom jag fram till att den nog luktade ”dam” ändå (det jag befarat förut). Väldigt stark doft och passar nog inte en person under 40 år skulle jag säga.

Skriv en Kommentar