Chloé Narcisse

Damparfym

Narcisse lanserades 1992 av det franska modehuset Chloé, som även är kända för sina lyxiga damkläder.

Parfymen har söta feminina toner av jasmin, ros, persika, påsklilja, mysk och vanilj. Doften kan närmast beskrivas som exotisk och är ganska kraftfull. Man bör därför applicera Narcisse med måtta.

Chloé Narcisse är idag relativt svår att hitta i parfymbutiker, men kan beställas via nätet på Parfym.se.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
25 röster, betyg: 3,36 av 5

2 Kommentarer för “Chloé Narcisse”

  1. Saga skriver:

    Ta det försiktigt med den här parfymen för den är stark! Min moster har alltid på sig för mycket och jag gillar det inte alls. I små doser är Narcisse en riktigt trevlig doft dock.

  2. Enea skriver:

    Min signaturparfym sedan många år och absoluta favorit som jag aldrig tröttnar på! Jag har testat mängder av andra märken, men aldrig någon som ens kommer i närheten av denna, jag skulle vilja sväva i doften i evighet! Det är ju så att parfym kan dofta väldigt olika på olika människor, och jag har sett att det ofta påpekas att Narcisse är väldigt stark och lätt kan överdoseras. Visst är den distinkt och varar länge på huden, men själv upplever jag inte att den på något vis är påträngande även om jag använder ganska mycket åt gången. Jag har under åren fått otaliga frågor om vilken parfym jag använder eftersom jag doftar så gott, och jag hoppas att den här parfymen aldrig försvinner från marknaden utan blir en klassiker! ”Narcisse” är en varm, sensuell doft, som är både blommig och kryddig på samma gång, den har en viss mjuk sötma, men är allt annat än sliskig. Den är distinkt utan att vara påträngande, är sexig utan att vara vulgär, är kvinnlig utan att vara våpig. Inte en parfym för någon som vill gömma sig i tapeten eller dofta som babyrosa tuggummi. Kort sagt, det här är parfymernas drottning, en doft för en kvinna som vet vem hon är och vad hon vill ha och står för det!

Skriv en Kommentar