Lacoste Essential

Herrparfym

Lacoste Essential är framtagen av Laurent Bruyere och introducerades 2005. Doften är kryddig med fräscha toner av citrusfrukter, blommor, ros, sandelträ och patchouli.

Essential är populär främst på grund av sin maskulina, rena och krispiga doft som är mycket lätt att ta till sig. Doften håller i sig i ungefär 3 timmar.

Just att doften är så lätt att ta till sig beror till stor del på att parfymen i mitt tycke är ganska karaktärslös. Föredrar du en ”neutral” parfym så kanske Essential är något för dig. Skulle jag själv skulle välja en parfym ur Lacoste’s sortiment hade det istället blivit Elegance, som har en mycket mer unik, men något ”svårare” doft.

Lacoste Essential finns som EdT 40ml för 279:- hos Parfym.se

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor
15 röster, betyg: 3,80 av 5

En Kommentar för “Lacoste Essential”

  1. Per-Erik Svensson skriver:

    Håller absolut inte med om att Essential skulle vara karaktärslös. Detta är en av de bästa manliga dofterna jag någonsin känt, tillsammans med Herrera 212 Men som också är mycket trevlig även om den doftar på ett helt annat sätt. När jag vill känna mig riktigt manlig och fräsch är Lacoste Essential en av mina favoriter. Fråga min fru så får du höra.

Skriv en Kommentar